Nilfisk | Puhdistusaineet & siivousvälineet

  Tietoa Nilfiskistä

  Laatua vuodesta 1906 

  ​Nilfisk perustettiin valmistamaan huippulaatuisia tuotteita ja myymään niitä kaikkialla maailmassa. Nilfisk on jo yli sadan vuoden ajan pysynyt markkinoiden ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden tasalla innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen avulla. Vuosien kuluessa olemme ostaneet yrityksiä asemamme vahvistamiseksi, jotta olemme saavuttaneet nykyisen vankan asemamme. Meitä yhdistää lupaus olla innovatiivisia ja sitoutua toimittamaan parhaita mahdollisia tuotteita. 

  Nilfisk Groupin pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Meillä on myyntiyrityksiä 45 maassa. Vahvan jakeluverkostonsa avulla Nilfisk markkinoi ja myy tuotteitaan jälleenmyyjien kautta yli 100 maassa. Tuotantolaitoksemme Aasiassa, Euroopassa ja Amerikan mantereella.

  Tuotteemme on suunnattu lähinnä kaupallisille siivousmarkkinoille eli laitoksissa ja teollisuudessa käytettäviksi sekä siivousyrityksille. Tärkeimpiä ovat lattioidenhoitotuotteet, kuten ammattikäyttöön tarkoitetut yhdistelmäkoneet ja lakaisimet, imurit, painepesurit ja ulkokäyttöön tarkoitetut koneet.

   


  Osoite: 
  Nilfisk Oy
  Koskelontie 23 E, 02920 Espoo

  Puh: 0207 890 600

  Fax: 0207 890 601

  tilaukset.fi@nilfisk.com

  (Nilfisk on osa NKT Groupia > www.nkt.dk